Искате да освежите визията си, но имате толкова много колани? Търсите начин как да я преобразите БЕЗ да разваляте качеството на кожата?

Ние, от Your Belts, с радост Ви представяме едно практично и функционално решение – нашите официални токи за колани. С тях бързо и лесно ще замените катарамата и ще обновите изцяло визията на старите си колани.

Защо да изберете нашите официални токи?

Нашите катарами са изработени от най-качествените материали – специална цинкова сплав с никелово покритие. Те са проектирани да бъдат издръжливи и стилни, а покритието да предпазва хората, които имат алергии към метал.

Независимо дали искате да се облечете за специален повод или офис събитие, с нашите официални катарами ще завършите своята визия.

Постарали сме се да Ви предложим официални токи в различни стилове – от класически модели до по-смели и привличащи вниманието катарами.

Обърнете внимание -в зависимост от ширината на катарамата, можете да я комбинирате с различни цветове ремъци.

Дайте воля на въображението си още ДНЕС! Направете най-добрия избор като поръчате любимите си модели през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0879 131 213.

Call