Персонализирани щампи за колани

Не чакайте утре, за да изберете Вашия нов колан! Ние от Your Belts сме щастливи да Ви предложим нашата нова услуга – персонализирани щампи.

Тази ексклузивна услуга Ви дава възможността да притежавате нещо уникално, което е създадено специално за Вас и по Ваш дизайн. Няма значение кой модел сте си харесали и какъв искате да бъде надписът. Ние, както винаги, следваме нашите принципи за качество, здравина и устойчивост.

Всички щампи се изработват от нашите майстори с внимание и към най-малките детайли! Така можем да Ви гарантираме, че Вашият нов колан ще отговори на всичките Ви очаквания!

Защо да изберете коланите Yourbelts с персонализирана щампа?

     Качествена изработка

Нашите колани са изработени от най-качествената растително дъбена естествена кожа. Авторски дизайни, прецизна изработка и защитни покрития. Крайният резултат е колан, който ще се превърне в любимия Ви аксесоар.

     Персонализирана щампа

Имате възможност да избирате между надпис с Вашите инициали на цена от 15 лева или надпис по Ваше желание - цената на всяка буква е по 8 лева.

     Разнообразие от шрифтове

Няма значение дали искате да направите подарък или да откриете своя персонализиран колан. Ние можем да Ви предложим както класически шрифтове, така и по-смели и интересни стилове.

Между какви шрифтове можете да избирате?


Как да поръчате колан с персонализирана щампа?

Влезте в избрания продукт, изберете неговата дължина и вида на шрифта, който Ви харесва.

Ако НЕ искате на колана да бъдат изписани Вашите инициали, а друг надпис, напишете желанието си в ЗАБЕЛЕЖКА на поръчката.

Нашите консултанти ще се свържат с Вас, за да уточнят подробностите по поръчката и крайната цена. При потвърждение от Ваша страна, коланът ще бъде изработен и изпратен по посочения от Вас куриер.

Имате въпроси или искате специален дизайн?

Свържете се с нас на телефон: 0879 131 213 и ни запознайте с Вашата идея. Ние с удоволствие ще Ви съдействаме за реализирането й.

Call