Какво е автоматичен колан?

Какво е автоматичен колан? />

12/08/2020

Удобство и стил. Това са коланите през очите на мъжете. Един от малкото аксесоари, който намира място в тяхното ежедневие. Все повече кавалери се опитват да намерят универсалния колан. Този, който винаги ще им става и няма да се налага да му пробиват повече дупки. Но в същото време ще изглежда добре, с каквото и да го облекат.

В тази статия ще обърнем внимание на автоматичните колани. Добър избор за всеки, които поставя комфорта си винаги на първо място.

Автоматичните колани са най-новата тенденция на 2020 година. Те са известни още и като „умни” колани. За разлика от другите видове, автоматичните колани нямат дупки. Особеност е, че могат да се закопчаят до желания размер посредством автоматична катарама. Тя се състои от зъби и фиксатор, който се задържат на мястото си от магнит.


Така автоматичните колани изглеждат много по-стилно от традиционните. Но в същото време са и по-издръжливи, защото нямат дупки, които да се изпъват и износват.

Благодарение на изчистения си вид, автоматичните колани са подходящи за официално и ежедневно облекло. Те идеално могат да се съчетаят както с костюм, така и с дънки, риза или тениска.
 


Колко да е стегнат автоматичния колан, всеки го наглася според предпочитанията си. Тук Ви препоръчваме да не го носите прекалено отпуснат, защото няма да изглежда добре. А прекалено стегнатия колан, ще попречи на кръвообръщението Ви.

Доверете се на Your Belts и обновете гардероба си още сега. Продължете да следите нашия блог, защото скоро ще Ви представим някой от най-новите си предложения.

Call