Как да съчетаете правилно цветовете на дрехите с аксесоарите си?

Как да съчетаете правилно цветовете на дрехите с аксесоарите си? />

12/08/2020

Модата не е свързана просто с дрехите. Тя е огледало на нашия стил и начин на обличане. Комбинацията от дрехи, аксесоари и цветове. А аксесоарите като коланите са тези, които могат да поставят специален акцент във външния ни вид или да ни накарат да изглеждаме нелепо.

Разбира се, винаги можем да разчитаме на тенденциите и да се водим по тях. Но ако и Вие като нас обичате да бъдете оригинални, тази статия е за Вас. Ще Ви дадем няколко прости съвета как правилно да съчетаете цветовете на аксесоарите и дрехите си.

Има два начина да носите коланите си – да бъдат в същия стил и да допълнят тоалета Ви или да бъдат акцента. Мотивът, който ще изпъква и ще привлича вниманието.

Например,  избрали сте да носите тъмни накъсани дънки, тениска с името на някоя банда и черно кожено яке и обувки. В този случай можете да допълните вида си с черен колан от естествена кожа. Или да заложите на колан от естествена кожа в ярък цвят, съвпадащ с надписите от тениската.


Черните кожени колани са винаги добра идея. Те се съчетават с всякакви цветове. Отиват на всички стилове и могат да придадат както семпъл вид, така и елегантно излъчване.

За мъжете лесен вариант е да съчетаят цвета на колана с този на обувките или панталоните си. Например черни обувки – черен колан или кафяви панталони - кафяв колан. Така независимо от какви дрехи носите, ще изглеждате добре. Този вариант е подходящ за официални поводи като бизнес срещи, конференции, празници, тържества и други.

Как да съчетаете правилно цветовете на дрехите с аксесоарите си - дамски колани

Дамите предпочитат да съчетават колана с чантата си или с аксесоарите, които носят. Например - червена чанта - червен колан или кафява гривна - кафяв колан.

За ежедневието е добре да знаете, че всички обувки или тоалети в черно-бялата скала си отиват с черни колани. А тези в тъмни и топли цветове с кафяви колани.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да съчетаете правилно цветовете на колана си с дрехите.

Call