Как да изберем подходящия колан?

Как да изберем подходящия колан? />

12/08/2020

Коланите са аксесоар, на който много хора разчитат, за да допълнят стила си. Някой го приемат за даденост, докато други отделят специално внимание при избора на колани. Истината е, че подходящия колан ще допълни гардероба Ви и ще предаде на облеклото Ви красив акцент.

В тази статия ще поговорим за закупуването на правилния колан. Разбира се, Вашите предпочитания и бюджет са водещи при тази покупка. Но изборът на подходящия модел може да бъде страхотна инвестиция, която ще Ви се отплати във времето.

Как да изберем подходящия колан?

Избягвайте евтините колани.

Цената е една от основните маркетингови хватки, които търговците използват. Така много хора си купуват колани от „естествена кожа” на цени от 5 до 10 лева. За съжаление, тези продукти се оказват произведени в Китай, с много ниско качество. И макар приятни за окото, те не могат да издържат на теста на времето.

Изберете правилния размер.

Закупуването на правилния колан, започва с намирането на точния размер. Не правете грешката да си купувате модел, който Ви стяга, само защото го харесвате много. Така не само, че няма да се чувствата комфортно, но самия колан ще пререже талията Ви.

Не знаете как да разберете какъв е Вашия номер? Прочетете в предната ни статия как да определите своя размер.

Как да изберем подходящия колан?

Съчетайте го с облеклото си.

Изчистена класика или спортна непретенциозност? Тук е добре да обърнете внимание на Вашите дрехи? Как обичате да се обличате и как бихте могли да съчетаете колана с облеклото си.

Ако спазите, тези три напътствия сме сигурни, че ще успеете да откриете правилния колан. Разгледайте нашия онлайн магазин и изберете своя нов стил.

Call