Как да изберете дамски официален колан?

Как да изберете дамски официален колан? />

18/10/2021

Когато избирате дамски официален колан, трябва да съобразите, че отивате на официално събитие. Това означава, че коланът Ви не трябва да изпъква и да бъде основен акцент на облеклото Ви. Вместо това той трябва да допълва дрехите Ви. Да бъде красив и стилен, без да се натрапва.

Затова, избирайки дамски официален колан, трябва да помислите за катарамата. Просто е – колкото по-голяма е катарамата, толкова по-спортно изглежда колана.

Как да изберете дамски официален колан?

За официални тоалети, Ви съветваме да изберете дамски официален колан с малка и плоска катарама. Докато моделите с големи и заоблени катарами, биха отивали за ежедневно ползване.

Ако сте избрали да сложите костюм, добре е да съчетаете официалния колан с цвета на ризата и обувките. Така няма да избягате от официалната си визия и ще създадете цветен нюанс, който да Ви придава индивидуалност и допълнително да подчертае стила Ви.

Тук размерът на колана също е от голямо значение. За официални поводи е много важно всеки един от елементите да е с правилните пропорции и размер. Например, ако коланът Ви е прекалено къс, ще Ви пристяга и няма да Ви е комфортно и да изглеждате добре. От друга страна, прекалено дългият колан ще стои свободно и ще привлича вниманието към ханша Ви.

Затова Ви съветваме винаги да обръщате внимание на размера на дамските официални колани. В нашия сайт можете да откриете таблица с размери. Или ако не сте сигурни, не се колебайте да се свържете с нас и да ни помолите за помощ.

Защото красивата визия за всяко парти започва с дамския официален колан.

Открийте своя нов колан в нашия онлайн магазин. Разгледайте нашите предложения или се свържете с нас на телефон: 0899 20 6990 и ние ще Ви препоръчаме най-подходящия модел за визията Ви.

Call