Тирантите – мода от минали век, която все още е актуална и днес. Този аксесоар е предпочитан заради невероятния си стил и възможностите за съчетаване с дрехите. За мъжете тирантите са символ на свободата и небрежното излъчване. Докато дамите харесват да бъдат различни и могат да съчетаят тирантите с много от любимите си дрехи. Но най-предпочитаната комбинация е тиранти с дънки и риза.

Как можете да съчетаете тирантите с дрехите си?

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание е цвета. Някой хора предпочитат класическите черни тиранти, защото те са универсални и могат да се комбинират с всякакви дрехи и нюанси.

Докато други, обичат да се отличават. Тук може да се получат различни комбинации между цветните тиранти и дрехите Ви. Например можете съчетаете блуза или риза в неутрални цветове като черно и бяло с цветни тиранти. В този случай тирантите могат да бъдат същия тон като дънките или обувките Ви.

Трябва да обърнете внимание и на ширината на тирантите. Повечето модели са с универсална ширина от 3.5 сантиметра, но понякога могат да се открият и по-широки. Трябва да знаете, че широките модели не са подходящи за официални събития, но са идеални за ежедневието. Докато по-тесните тиранти изглеждат елегантно и могат да се съчетаят с всякакви тоалети.

Какви тиранти можете да откриете при нас?

В тази категория можете да разгледате нашата колекция. Всички модели са изработени от висококачествен еластичен текстил. Закопчават се с двойна метална и силиконова клипса. Това осигурява допълнителна сигурност, че Вашите тиранти ще останат на мястото си през целия ден.

Нашите тиранти се отличават с красивия си дизайн и възможността да се регулират във Вашия размер. Дължината им може да варира от S до 3XL.

Изберете любимия си цвят тиранти и сътворете своята нова визия.

Call