Често задавани въпроси

Ние работим с куриерската фирма Еконт. Цената на доставката, зависи от броя на поръчаните колани и тяхното тегло, дали искате да бъдат доставени до Вашия адрес или до офис на фирмата.

Обърнете внимание, че можете да използвате калкулатора на доставчика, за да изчислите сумата на Ваша доставка. Цените са ПРИБЛИЗИТЕЛНИ и зависят от настоящите тарифи.

Времето за доставка зависи от това кога е направена поръчката и Вашето населено място. Ние се стараем своевременно да обработваме постълите поръчки.

Затова времето за изпращането им е от 1 до 3 работни дни.

Нашите консултанти винаги са готови да Ви съдействат. След като поръчката е извършена, те Ви изпращат потвърждение по имейл или на посочения телефонен номер.

На всички поръчки НАД 75 лева ПОДАРЯВАМЕ безплатна доставка!

На всички клиенти от град Варна ние, от Your Belts, подаряваме БЕЗПЛАТНА доставка.

Доставките се извършват Понеделник, Сряда и  Петък до 19:00, след предварителна уговорка с Вас за мястото на получаването.

Общото между тези две големи категории е, че са изработени от най-качествената естествена кожа на пазара. Хендмейд коланите са направени изцяло на ръка – от избора на материалите до най-малкия шев, всеки един елемент е внимателно премислен.

Коланите от естествена кожа, също са изработени по специална технология, но при тях част от процеса е автоматизиран. Затова дизайните са по-елегантни и стилни.

Call