Колани от естествена кожа

Колани от естествена кожа

Коланите - необходим аксесоар от облеклото ни, без които не можем. Те ни предлагат голямо разнообразие от дизайни, цветове и материи. Но когато става въпрос за издържливост и комфорт, кожените колани са най-добрия избор.

За съжаление, напоследък е изключително трудно да откриете качествени кожени колани в магазините. Все повече търговци предпочитат да продават по-евтини модели от изкуствена и еко кожа.  А те в сравнение с кожените колани, са по-твърди и се износват много бързо. Друга разлика между тях и кожените колани е, че изкуствената кожа може да се съсипе при пробиването на допълнителни дупки.

Така след месец отново може да Ви се наложи да търсите нов колан.

Затова кожените колани са добър вариант за хората, който държат на безупречния си вид и не желаят да си губят времето в безкрайно пазаруване. Те са не само надеждни, но и притежават очарователно излъчване, което се комбинира с всичко. От ежедневни дънки до стилен костюм.

Мъжки кожени колани от Your Belts

Често мъжете предпочитат небрежния стил. Но кожените колани са един от онези аксесоари, без който кавалерите не могат. Те предпочитат да имат 2-3 качествени мъжки кожени колани, които да могат да комбинират с всичките си дрехи. Затова са готови да отделят време и средства в избора на правилния мъжки кожен колан.

Някой мъжки кожени колани се отличават с парчето защитна кожа, която осигурява допълнителна здравина. Докато други са черни и със семпли катарами, подходящи за всякакво облекло. Разбира се има мъжки кожени колани и с по-разчупени дизайни. При тях цветовете на кожата са разнообразни, а катарамите големи и широки.

Дамски кожени колани от Your Belts

При дамите нещата стоят по-различен начин. Много жени обичат да имат голямо количество аксесоари като дамски кожени колани. Целта е да имат подходящо допълнение за всеки стил и настроение. Докато други предпочитат да се придържат към любимата визия, и се нуждаят от няколко качествени дамски кожени колани.

Затова дамските кожени колани са изключително разнообразни. Цветни, свежи и изключително стилни.

Как да изберете правилния дамски кожен колан?

Вашият дамски кожен колан е аксесоарът, който би могъл да бъде разликата между страхотния и ужасния тоалет. Разбира се, всяка дреха си има свое собствено очарование. Но единствено, когато подберете правилно цветовете и стила, ще бъде истински неотразима. 

Подходящият дамски кожен колан ще допълни Вашата визия и ще Ви предаде неподправен чар. Докато един колан, който не Ви е по-мярка или не Ви стои добре, ще изпъква и ще краде вниманието от Вас.

Разбира се, всяка дама иска да бъде оригинална и неповторима. Но Ви съветваме да не прекалявате с желанието си да бъдете различни. Все пак не можете да съчетаете дамски кожен колан с бална рокля и да очаквате да изглежда красиво.

За Ваше улеснение, ще Ви дадем няколко важни съвета как да подберете правилно Вашия нов дамски кожен колан:

- Уверете се, че избрания модел допълва стила Ви на обличане.

- Изберете правилната ширина.

- Мислете за дамския кожен колан като за бижу.

- Подберете правилната дължина.

Какви кожени колани можете да откриете при нас?

Подчертайте Вашия уникален вкус с нашите български кожени колани. С Yourbelts вече можете да се насладите на живота и да откриете бързо и лесно всичко, от което се нуждаете.

Нашите кожени колани ще Ви впечатлят със своето удобство и уникален дизайн. Те са подходящи както за ежедневието, така и за комбинация с костюм или официални тоалети.

Актуални модели, изработени от 100% естествена кожа.

Ние държим да Ви предложим не просто качествени кожени колани, но аксесоар, който да бъде незаменима част от Вашия живот. Затова обръщаме внимание и на най-малките детайли като шевът на кожените колани.

Свържете се с нас на телефони: 0899 206 990 или 0879 131 213, ако имате въпроси и се нуждаете от помощ при избора на кожени колани.


Call