Колани от естествена кожа

Мъжки колани от естествена кожа - Дебел колан

Колани от естествена кожа – необходим аксесоар от облеклото, без който не можете. Те Ви предлагат голямо разнообразие от дизайни, цветове и материи. Но, когато става въпрос за издръжливост и комфорт, моделите от кожа са най-добрият избор.

Защо Ви препоръчваме естествената кожа?

За съжаление, напоследък е изключително трудно да откриете качествени аксесоари по магазините. Все повече търговци, избират бюждетни артикули с красива визия, но изработени от изкуствена и еко кожа. Макар че на пръв поглед няма голяма разлика между тях и натуралната кожа, синтетичните материали са по-твърди и се износват по-бързо.

Изкуствените и еко кожите не съдържат елементи от органичен произход. Те са промишлен продукт, направени изцяло от синтетика. Върху получения материал се отпечатват различни щампи или се поставят покрития, за да се възпроизведе вида и усещането на истинската кожа.

Този процес не е екологичен, защото се използват пластмасови материали, получени от петролната промишленост. Аксесоарите, направени от синтетика, трудно се рециклират.

В зависимост от технологията, качеството е различно. Въпреки че има много качествени варианти, по-често моделите от еко кожа са от нисък ценови клас. Затова трудно могат да достигнат характеристиките и издръжливостта на нашите колани от естествена кожа.

Друга разлика между двата вида е, че с течение на времето изкуствената кожа се влошава. Започват да се създават гънки, драскотини и отлепяне на горната повърхност. Допълнителен проблем е, че ако Ви се наложи да направите допълнителни дупки, това може да увреди повърхността. Така само след няколко седмици или месец, може да Ви се наложи да търсите нов колан.

Ако не обичате безкрайното разкарване по магазините и държите на безупречната си визия, ние Ви препоръчваме натуралната кожа. Тя не само е много по-надеждна, но и се комбинира успешно с дрехи в различни стилове – от ежедневни дънки до елегантен костюм.

Какви са предимствата на нашите колани от естествена кожа?

Няма значение дали търсите мъжки колани от естествена кожа, дамски колани от естествена кожа или колани по поръчка. Вече можете да допълните своето очарователно излъчване с нашите аксесоари от натурална кожа. Ние – от Your Belts, сме винаги готови да Ви предложим най-доброто за ежедневието и специалните поводи.

Избрахме този материал не само заради дълготрайността и неподражаемата красота, но и заради многобройните му качества:

  • Висока устойчивост – не само че не се износва след интензивно носене, но и запазва красотата си. С течение на времето нашите колани по поръчка, направени от растително дъбена естествена кожа стават още по-уникални. Техните цветове стават по-наситени и изразителни.
  • Дишаща материя – натуралната кожа не спарва кожата за разлика от гумата и синтетиката. Тя пропуска въздуха и изолира както от студ, така и от топлина. Това я прави идеалния избор за всеки сезон.
  • Комфорт – повърхността е мека и гъвката, пасва перфектно на всяка талия и не се налага постоянно да коригирате дължината, за да не Ви стяга. Осигурява удобството, от което се нуждаете.
  • Водоустойчивост – благодарение на покритието и начина на производство, някои модели са устойчиви на вода.
  • Екологичност – органичен материал, който се рециклира и се използва повторно. По този начин се намалява въздействието върху околната среда. При производството на нашите колани по поръчка, направени от растително дъбена естествена кожа, се използавт вещества, които не са вредни за околната среда и хората. Така се минимализира въздейстивето върху природата почти до нула.
  • Уникална визия – всеки дебел колан от естествена кожа има различен чар и усещане, което влияе по различен начин на стила Ви.

Мъжки колани от естествена кожа от Your Belts.

Много кавалери предпочитат небрежния стил. Кожените колани са един от онези аксесоари, който е задължителна част от мъжкото облекло. Няма значение дали става въпрос за разходка сред природата, важна бизнес среща или специално събитие. Много мъже предпочитат да имат 2-3 качествени мъжки колани от естествена кожа,които да се комбинират успешно с всичките им дрехи. Затова са готови да отделят средства и време в избора на правилните модели.

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от модели. Някои колани от естествена кожа се отличават с парчето защитна кожа, която осигурява допълнителна здравина. Докато други са черни и със семпли катарами, подходящи за всякакво облекло. За любителите на авангардната визия, можем да предложим и по-разчупени дизайни. При тях цветовете са по-смели и разнообразни – бяло, червено и други, а катарамите са големи и широки.

Когато избирате колани по поръчка Ви съветваме да обърнете внимание на:

Повода.

Със сигурност, коланите са не само изключително функционални, но и най-важния аксесоар в гардероба на мъжете. Много дизайнери споделят, че ако панталонът има халки, задължително трябва да се комбинира с колан. Това важи не само за официално облекло, когато ризата е прибрана, а и за ежедневието.

Може да Ви се иска да имате няколко модела, които да използвате всекидневно за всичко, но понякога спортните кройки са неподходящи за формални събития. Затова преди да направите своя избор е важно да помислите къде искате да го носите и с какви дрехи ще го комбинирате.

Размера.

Най-голямата грешка, която хората правят, когато купуват нов евтин колан от естествена кожа, е да приемат, че размерите са идентични с тези на другите марки. Затова ние винаги Ви съветваме да обърнете внимание на описанието на нашите продукти. Във всеки един от тях ще откриете различни дължини и инструкции как да измерите правилно размера си!

Обикновено коланите имат 5 дупки. Това дава възможност на тялото Ви да се променя и Ви позволява да носите панталони и дънки с различна дебелина. В идеалния случай, ще искате катарамата да минава точно през средния отвор. Това ще Ви остави около 15 сантимтера от дължината отляво на катарамата, след като бъде закопчана.

Ако се колебаете, добра идея е първо да измерите талията си! Облечете облеклото, с което ще го носите и тогава да сверите размера си. За най-добро прилагане трябва да добавите 15-18 сантиметра отгоре, за да се чувствате комфортно. Освен това, това ще Ви позволи да направите допълнително дупки, ако се нуждаете от тях.

Ширината.

Когато става въпрос за ежедневието, в нашия онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от модели. Обикновено размерите им варират като за катарами от 3 см., ремъкът е 2.08 см., за 3.5 – 3.3 см., 4 – 3.8 см., 4.5 – 4.3-4.4 см.

Дебелината на коланите е между 3 и 3.5-3.8 см. Препоръчваме Ви, когато правите своя избор да се съобразите с повода. Например за официални случай е по-подходящо да се насочите към по-тънките варианти от 3 см. Ако избраният мъжки колани от естествена кожа е по-широк от това, то той не е подходящ за елегантно облекло.

Не забравяйте, че трябва да съобразите ширината и дебелината с големината на гайките на дънките или панталоните.

Стила.

Обикновено има две основни кройки – спортно-елегантни и официални за специалните моменти от живота. Ежедневните се предлагат в по-голямо разнообразие от материали – естествена кожа, текстил, полиестер и други. Докато официалните се носят с костюми и по-строго елегантно облекло и най-добре им приляга натурална кожа.

Някои от нашите колани по поръчка могат да преодолеят това разделение между класиката и всекидневния стил и да паснат за всеки повод, стига да бъдат съчетани правилно.

Дамски колани от естествена кожа от Your Belts.

При дамите нещата стоят по различен начин. Много жени обичат да имат голямо количество аксесоари като дамски колани от естествена кожа. Някои предпочитат да имат подходящо допълнение за всеки стил и настроение. Докато други се придържат към любима визия или предпочитат да съчетават коланите с обувките и чантите си. В този случай се нуждаят от подходящи модели за ежедневието и официални поводи.

По тази причина в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от дамски колани от естествена кожа. Цветни, свежи и с отличаващ се дизайн. Те ще Ви предложат не само качеството, а и удобството, от което се нуждаете, за да се превърнете в истински звезди.

Как да изберете правилния модел?

Вашият дамски колан от естествена кожа е аксесоарът, който би могъл да бъде разликата между страхотния и ужасния тоалет. Разбира се, всяка дреха има своето собствено очарование. Но, когато подберете правилно цветовете и акцентите ще бъдете истински неотразима.

Подходящите колани по поръчка ще допълнят Вашата визия с неподправен чар. Докато един аксесоар, който не Ви е по мярка или не стои добре, ще изпъква и ще краде вниманието от Вас.

Тук правилната стратегия е не просто да се фокусирате върху дизайна или стила. Обърнете внимание на всяка подробност – от ширината и дебелината до размера. Не забравяйте, че не трябва да правите жертви за красотата и да се чувствате неудобно. Ние сме готови да Ви съдействаме и да Ви предложим най-доброто решение, ако избраният модел не е наличен в желания размер.

Не прекалявайте с желанието си да бъдете различни. Все пак, не можете да съчетаете дамски колан от естествена кожа с бална рокля и да очаквате да изглежда добре.

За ваше улеснение, нашите дизайнери Ви съветват:

  • Уверете се, че избраният модел допълва стила Ви на обличане и повода. Малките детайли са разликата, която ще Ви помогне да създадете уникална визия.
  • Изберете правилната ширина, дебелина и размер.
  • Мислете за Вашия дамски колан от естествена кожа като за бижу.
  • Ако искате нещо по-специално, насочете се към категорията колани по поръчка.

Какви колани от естествена кожа ще откриете при нас?

Подчертайте Вашия уникален вкус с нашите български кожени колани. С Your Вelts вече можете да се насладите на живота и да откриете бързо и лесно всичко, от което се нуждаете.

Нашите продукти ще Ви впечатлят със своето удобство и уникален дизайн. Те са подходящи както за ежедневието, така и за комбинация с костюм или официални тоалети.

Актуални модели, изработени от 100% естествена кожа.

Ние държим да Ви предложим не просто качество, но и аксесоар, който да бъде незаменима част от Вашия живот. Затова обръщаме внимание и на най-малките детайли като шевове, катарами и мекота на кожата.

Свържете се с нас на телефони: 0899 206 990 или 0879 131 213, ако имате въпроси и се нуждаете от помощ при избора. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат с професионален съвет.


Call