За нас

Здравейте приятели,

И добре дошли в онлайн магазина на Your Belts.

Ние сме Ралица и Господин Транакиеви. Your Belts е плод на нашата страст към естествената кожа, в конкретност кожените колани и желанието да Ви предложим най-добро качество и стил. Създадохме нашия бранд през  далечната 2007 година.

Началото беше трудно. Започнахме с един щанд за колани в черноморския курорт „Златни пясъци“. Трябваше ни време да се утвърдим като име и да докажем на хората, че естествената кожа е най-добрият избор за колани.

Мечтаехме, борихме се и накрая успяхме! Няколко години по-късно усилената ни работа се отплати. Успяхме да отворим два магазина за кожени колани от естествена кожа. Същевременно възникна и идеята да направим нашите продукти достъпни за хората от всички краища на България.

Така се появи и нашият онлайн магазин за колани. В него Ви предлагаме разнообразие от колани, подходящи за всяко облекло и начин на живот. Те са подходящи и за ежедневието, за  специални моменти и са идеален подарък за близки и познати!

Така започнахме новото приключение! И днес зад нас стои цял екип от специалисти – търговци, консултанти, програмисти и маркетинголози.  С тях сме си поставили задачата да Ви бъдем полезни в света на коланите.


магазин за кожени колани и аксесоари за мъже и жени
Call